Základy práva životného prostredia. 16 - Košičiarová, Soňa
Zákony a nariadenia upravujúce právo životného prostredia. Právna úprava starostlivosti o ryby a iné vodné živočíchy podľa predpisov o rybárstve. Hospodárenie na rybníkoch. Rybárske právo.