Potrebné vedľajšie výdavky pri zahraničných pracovných cestách - Fekete, Imrich
Vzťah vreckového a potrebných vedľajších výdavkov pri služobných cestách do zahraničia podľa zákona č.119/1992 Zb. o cestovných náhradách. Preukázanie komponentov paušálu. Paušalizácia potrebných vedľajších výdavkov.