Rozvrhnutie pracovného času - Balážová, Z.
Rozvrhnutie pracovného času podľa Zákonníka práce. Rovnomerné rozvrhnutie pracovného času. Nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času. Zavedenie pružného pracovného času. Povinnosti organizácie oboznámiť pracovníka s uplatňovaním pracovného času.