Lokálna moc v transformačnom procese. - Malíková, Ľudmila
Diskusný príspevok z medzinárodnej odbornej konferencie o lokálnej moci v transformačnom procese, ktorá sa uskutočnila v júni 1995 v Bratislave. Základný okruh otázok súvisiaci s politickým postojom k potrebe transformácie lokálnej moci na princípoch demokracie. Výhody lokálnej moci z hľadiska demokracie. Postoje zástancov a kritikov lokalizmu.