Postup prác na reforme miestnej verejnej správy. 1 - Petrlová, M.
Z návrhu postupu prác na reforme miestnej verejnej správy, ktorý schválila vláda SR 17.10.1995 uznesením č. 755. Návrh na efektívne usporiadanie orgánov miestnej štátnej správy vrátane horizontálnej integrácie.