Verejnoprospešné práce v NSR - Tomšová, J.
Skúsenosti so zabezpečovaním aktívnej politiky zamestnanosti v SRN. Aktivity LASA, s.r.o. v spolkovej krajine Brandenburg. Podľa hodnotenia pracovníkov LASA, s.r.o. najúspešnejšie boli projekty verejnoprospešných prác spolu s projektom na podporu malého a stredného podnikania. Niektoré údaje o celkovej úspešnosti podielu verejnoprospešných prác na znižovaní miery nezamestnanosti v Brandenburgu.