Radca spotrebiteľa
Z obsahu prílohy: Riziko nesie sám zákazník. Obe strany pultu. Kto to zase pretelefonoval?! Čo (ne)viete o mäse a hydine. Turistický raj len vďaka tomu, že sme chceli. Téma mesiaca: Obaly. Práva a povinnosti vyplývajúce z nájmu bytu.