Systémové a legislatívne zabezpečenie ochrany spotrebiteľa v SR - Szabóová, Eva
Niektoré faktografické údaje spojené s procesom transformácie našej ekonomiky v sektore obchodu a služieb, ktorý v priamom i nepriamom spojení ovplyvňuje postavenie spotrebiteľa a spotrebiteľských organizácií. Pozitíva a negatíva, ktoré priniesol proces transformácie v obchode a službách. Základné dokumenty na tvorbu spotrebiteľskej politiky v SR. Zodpovednosť vlády v zmysle smernice OSN. Pôsobnosť zákona č.634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa. Postavenie občianskych združení založených na ochranu spotrebiteľa.