Zásady spotrebiteľskej politiky Slovenskej republiky
Spotrebiteľská politika SR a jej ciele. Základné princípy spotrebiteľskej politiky. Ochrana zdravia a bezpečnosti spotrebiteľov. Podpora a ochrana ekonomických záujmov spotrebiteľov. Bezpečnosť a kvalita tovarov a služieb. Distribúcia nevyhnutných tovarov a služieb. Opatrenia umožňujúce spotrebiteľovi efektívne získanie náhrad škôd. Výchovné a informačné programy. Realizácia zásad spotrebiteľskej politiky.