Již 32 subjektů působí v pojišťovnictví ČR Nadprůměrný rozmach pojišťovnictví pokračuje i v letošním roce - Machala, Karel
Historický prehľad poisťovníctva v Čechách. Prehľad základných údajovo poisťovniach Českej asociácie poisťovní k 30.6.1995. Rozvoj poisťovníctva v Česku, jeho podiel na tvorbe HDP. Medzinárodné porovnanie s niektorými vyspelými krajinami.