Ako v zdravotnom poistení? 1 - Kováč, E.
Príprava novelizácie zákona č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení a poisťovniach. Zdravotné poistenie ako prvok v komplexe vzťahov v zdravotníctve. Strategické zámery zdravotného a nemocenského poistenia v krajinách Európskej únie. Podmienky a možnosti ich realizácie na Slovensku.