Ako ďalej v zdravotnom poistení? 3 - Kováč, E.
Štruktúra zdravotných poisťovní a problematika ich možného zlučovania. Pochybnosti o tom, či niektoré ustanovenia novely zákona č. 273/1994 Z.z. pomôžu rozvoju zdravotného poistenia.