Zákon o sociálnom zabezpečení - zajtra. 3 - Brychta, J.
Možnosti riešenia problémov, ktoré vyplývajú z nedostatkov legislatívneho riešenia sociálnej problematiky od r. 1989. Nevyhnutnosť prijať nový zákon o sociálnom zabezpečení.