Vzdělávací politika v zemích OECD v letech 1960-1990 - Kotásek, J.
Informácie o publikácii: Papadopoulos, G.S.: Education 1960-1990. The OECD Perspective. Vývoj medzinárodnej spolupráce skupiny najvyspelejších krajín sveta v oblasti vzdelávacej politiky koordinovaniej OECD. Historické obdobie 1960-1990 člení do 7 fáz, ktoré sa vyznačujú odlišnými sociálno-ekonomickými podmienkami svetového vývoja.