O aktivitách novozriadenej fakulty financií v Banskej Bystrici - Daniel, Peter
Od akademického roku 1995/96 začala v Banskej Bystrici činnosť jedna zo siedmich fakúlt Univerzity Mateja Bela - fakulta financií. Vznik a činnosť fakulty. Bakalárske a inžinierske štúdium. Spolupráca s významnými osobnosťami slovenského finančného života. Kurzy medzinárodného účtovníctva na medzinárodnej univerzite Mariboras. Medzinárodné aktivity.