Škola budúcnosti - Morovič, J.
Rozhovor s prezidentom City University Bratislava (CUB) Ing. J. Morovičom o programe vzdelávania na CUB, spôsobe štúdia, uplatnenia absloventov. Zabezpečenie kvality dištančného vzdelávania. Zameranie štúdia na problematiku manažmentu a marketingu. Vzdelávanie v oblasti životného prostredia. Štúdium predmetu životné prostredie, ktorý je určený aj pracovníkom štátnej správy a samosprávy na úseku životného prostredia.