Ekologické aspekty hospodárenia s obalmi - Kollár, Vojtech
Ekologické aktivity zamerané na znižovanie záťaže zložiek životného prostredia. Ekologická politika ako neoddeliteľná súčasť hospodárskej politiky. Ekologické požiadavky a problematika obalov. Vývoj obalov a obalovej techniky. Vytvorenie tzv. medzinárodného odpadového hospodárstva v priemyselne vyspelých krajinách. Direktíva EÚ o obaloch a odpadoch z obalov z roku 1993. Ekologické aspekty hospodárenia s obalmi v SR.