Trvale udržitelný rozvoj: fikce nebo realita? - Ferenc, J.
Podnikatelia, bankéri a zástupcovia Ministerstva životného prostredia ČR sa zišli na veľtrhu Envibrno, aby v diskusii riešili vzťah priemyslu k ochrane životného prostredia v ČR. Česká podnikateľská rada pre trvalo udržateľný rozvoj, záväzky jej členov k zlepšeniu ŽP v ČR. Hlavný princíp - eko-efektívnosť.