Možnosti stanovení mezních regresních funkcí v ekonometrických modelech - Walterová, L.
Modelové zobrazenie spotrebnej funkcie. Regresná analýza. Stanovenie horných a dolných hraníc. Využitie metódy regresnej funkcie v lineárnom programovaní.