Chemická legislatíva na ceste do Európy - Kašička, Š.
Aproximácia a harmonizácia legislatívy Slovenskej republiky s legislatívou EÚ v oblasti chémie. Odstraňovanie technických prekážok voľného pohybu tovaru a služieb v Európe. Princípy stanovené v návrhu zásad zákona NR SR o chemických látkach a chemických prípravkoch.