Príprava programu ozdravenia výživy obyvateľov SR - Šimončič, Róbert
Podiel nesprávnej výživy na zlom zdravotnom stave obyvateľov SR. Realizácia programu ozdravenia výživy obyvateľstva v rámci Národného programu podpory zdravia. Program plánovaný na roky 1995-2005. Ciele programu, konkrétne úlohy programu. Zameranie programu v spotrebe potravín.