Naivita v reálnej odbornej praxi - Kleskeň, Peter
Transformácia financovania a reforma zdravotníckych služieb bez jasnej koncepcie. Potreba funkčných väzieb medzi ekonomickými univerzitami, hospodárskym právom a zdravotníctvom pri realizácii zmien v organizácii zdravotníctva.