SVP přijde farmaceutický průmysl na miliardy - Ferenc, J.
Trh liečiv v Českej republike. Sledovanie kvality liečiv, regulácia podmienok výroby liečiv. Štandardy Správnej výrobnej praxe (SVP) vo farmaceutickom priemysle ČR pre kvalitu liečiv, doporučené Svetovou zdravotníckou organizáciou WHO. Zavedenie podmienok SVP do praxe v ČR, porovnanie so štandardami EÚ. Postavenie českého farmaceutického priemyslu na svetovom trhu.