Energy Performance Contracting v ČR: Společný fond PHARE a EBRD pro financování projektů energetických úspor - Henelová, V.
Financovanie projektov na úspory energie v ČR. Investičné aktivity PHARE a EBRD v oblasti energetickej účinnosti. Ciele spoločného fondu PHARE a EBRD pre financovanie projektov energetických úspor v ČR. Bariéry investovania do projektov. Koncepcie fondu. Kritériá pre financovanie projektov. Úroky z pôžičiek. Správa a riadenie fondu. Propagácia fondu a technická pomoc správcovi fondu.