Ukazovateľ výkonnosti ekonomiky - Ursíny, J.
Analýzy jednotlivých vplyvov na vývoj veľkosti spotreby elektriny a jej odberu počas roka. Spotreba elektrickej energie na obyvateľa. Skladba spotreby. Dosiahnutie plnohodnotnej integrácie do Európskej únie do r. 2010.