Zvýšení světových cen uranu je otázkou času
Rastúce potreby elektrickej energie v rozvojových krajinách. Urán ako strategická energetická surovina. Uvoľňovanie uránu z rezerv štátov. Svetové zásoby uránu. Svetová ročná spotreba uránu. Priemerné dlhodobé ceny uránu (USD/kg) v tab.