Informační věk pro příští generaci - Ferenc, J.
Medzinárodná telekomunikačná únia (ITU) usporiadala kongres a veľtrh telekomunikácií Telecom 95 v Ženeve v októbri 1995. Vznik nového info-komunikačného odvetvia prienikom počítačového priemyslu, telekomunikácií a televízie dal podnet k vzniku globálnej informačnej infraštruktúry. Regulácia telekomunikačných aktivít štátom. Zavedenie konkurencie na trhu.