Problematika tzv. vratných obalů - Louša, F.
Určovanie dane z pridanej hodnoty ak: dodávateľ spolu s tovarom predáva aj obaly alebo ich iba požičiava. Dodávateľ aj odberateľ sú platcami DPH. Dodávateľ je platcom DPH a odberateľ nie je. Odberateľ je platcom DPH. Dodávateľ ani odberateľ nie sú platcami DPH.