Otázniky transformácie sociálnej štruktúry vidieka - Buchta, Stanislav
Návrhy opatrení na riešenie nezamestnanosti v rezorte pôdohospodárstva. Oblasť rozvoja agrárnej zamestnanosti. Oblasť rozvoja globálnej vidieckej zamestnanosti. Faktory, ktoré determinujú rozvoj vidieka.