Úprava DPH v reštauračnom stravovaní - Baláž, Vladimír
Sadzby DPH v reštauračnom stravovaní v Európe a na Slovensku. DPH a cestovný ruch. Spôsob trávenia dovolenky slovenského obyvateľstva. Cenová dostupnosť reštauračného stravovania. Percentuálne sadzby DPH v sektore verejného stravovania v Európe r. 1995.