Gazely ekonomiky Dynamičtí podnikatelé a rizikový kapitál - Kazdová, Alena
Praha - Fórum dynamických podnikateľov - problémy finančných zdrojov podnikania, využitie rizikového kapitálu, otázky súvisiace s učiacim sa podnikom. Dynamické firmy - novovzniknuté a rýchlo rastúce podniky, ktoré výrazne menia ekonomiku a pozitívne ovplyvňujú zamestnanosť. Výskum dynamického podnikania. V r. 1994 sa uskutočnil výskum 750 dynamických podnikateľov v krajinách strednej Európy - ČR, Maďarsko, Poľsko, Slovensko a Slovinsko. Niektoré výsledky prieskumu. Rizikový kapitál ako forma investovania. Potreba sústavného vzdelávania sa zamestnancov firmy.