Hodnocení podnikatelských projektů a jeho počítačová podpora - Fotr, J.
Investičné a finančné rozhodovanie firmy. Hodnotenie variantov podnikateľských projektov. Kritériá hodnotenia životaschopnosti projektu, stanovenie rizika. Systémy počítačovej podpory prípravy a hodnotenia podnikateľských projektov.