Legislatíva je chaotická, pretože ju robia politici, a nie podnikatelia - Petrík, Borislav
Výsledky prieskumu malopodnikateľského sektora Ekonomického ústavu SAV z júna a júla r. 1995: finančné zaťaženie podnikateľov, názory na legislatívny rámec podnikania a vývoj zamestnanosti v tomto sektore.