Podnikateľské inovačné centrá (BIC)
Siete inovatívnych centier pre sprostredkúvanie kontaktov zo zahraničnými partnermi. Úloha centra v oblasti podpory malého a stredného podnikania a regionálneho rozvoja. Organizácia školení pre záujemcov o podnikanie.