Prvé husle trhovej ekonomiky sa stále ladia - Chudý, V.
Pomoc Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania. Poskytovanie záruk a úverov. Sprostredkovanie informácií o podporných programoch - Euro-Info Centrum. Podporný úverový program. Program PHARE. Seed Capital Fond. Podnikový plán pri žiadosti o úver.