Slovenský podnik na prahu tretieho tisícročia v medzinárodnom kontexte - Szarková, Miroslava, 1951-
Teoreticko-vedecké rozpravy o aktuálnych ekonomických, sociologických, psychologických a vývojových tendenciách a perspektívach slovenských firiem v cykle odborných seminárov, na ktorých sa podieľa aj EU Bratislava. Na seminári v Bratislave (15.6.1995) odzneli aktuálne referáty pedagógov EU: Doc. Ing. Š. Majtána, CSc., Doc. Ing. P. Baláža, CSc.