Dopravná integrácia a príprava odborníkov - Kevický, D.
Efektívna reštrukturalizácia a rozvoj dopravy na Slovensku. Postup pri integrácii slovenskej dopravy do dopravnej sústavy štátov EÚ. Zvyšovanie kvality verejnej osobnej a nákladnej dopravy. Príprava odborníkov od vrcholových manažérov až po výkonných pracovníkov. Odborný a vedecký profil absolventa VŠDS v Žiline.