Stred Európy v sieti vodných ciest a tranzitných dopravných koridorov - Klepoch, J.
Vodná doprava - súčasť kombinovaných dopravných systémov. Možnosti vodnej dopravy na Slovensku. Vodná doprava v sieti európskych vodných ciest. Koridory kombinovaných dopráv prechádzajúce cez územie Slovenska. Splavnosť dunajskej vodnej cesty.