Jak dále ve finančním účetnictví pro podnikatelské subjekty - Zelenka, I.
Zameranie finančného účtovníctva. Zásada verného obrazu účtovníctva. Úloha účtovnej osnovy a účtového rozvrhu. Všeobecné zásady účtovníctva. Štruktúra účtovnej legislatívy v ČR. Spôsob vytvárania metodiky účtovníctva.