Medzinárodné účtovníctvo. 3 - Veľká Británia - Daniel, Peter
Základné zásady britského účtovného systému, ktorý patrí do skupiny anglosaských účtovných sústav. Odlišnosti od nášho systému pri oceňovaní majetku. Výkazy finančného účtovníctva. Audítorské inštitúcie.