Medzinárodné účtovníctvo. 4 - Španielsko - Daniel, Peter
Hlavné zásady španielskeho účtovníctva, ktoré patrí do tzv. latinskej skupiny účtovných systémov. Vývoj španielskeho účtovníctva. Výkazy finančného účtovníctva. Metódy prepočtu výkazov finančného účtovníctva na cudziu menu.