Odpisovanie drobného investičného majetku - Kováčová, Z.
Odpisovanie drobného hmotného a nehmotného investičného majetku podľa zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Vymedzenie pojmov hmotný a nehmotný majetok. Drobný hmotný investičný majetok a drobný nehmotný investičný majetok. Spôsob odpisovania a účtovania drobného hmotného a nehmotného investičného majetku.