Účtovná závierka 95 - Kardoš, Štefan
Pracovná pomôcka pri zostavovaní účtovnej závierky a pri uzávierkových prácach, ktorú zostavili odborní pracovníci audítorskej spoločnosti HZ Prievidza. Podľa nej je možné zostaviť konkrétny harmonogram uzávierkových prác účtovnej jednotky.