Inzerátom neexistujúceho produktu merala agentúra Burian und Wallner efektívnosť inzercie v denníku Sme - Lechnický, Milan
Reklama neexistujúceho výrobku umožňuje merať efektívnosť inzercie v ktoromkoľvek médiu. Úlohou kampane bolo podporiť zadávanie inzercie v denníku Sme. Výsledky prieskumu znalosti inzerovaného neexistujúceho vlasového prípravku sú nadpriemerné.