Soria and Grey si vyskúšala schopnosti na humanitárnej kampani - Harmatová, D.
Liga proti rakovine SR je nezávislá, charitatívna organizácia odkázaná na príspevky darcov. Reklamná agentúra Soria and Grey ponúkla Lige zadarmo humanitárnu reklamnú kampaň v tlači, televízii a rozhlase. Charita v SR.