V sieti regionálnych týždenníkov Public International je už 34 periodík - Mistríková, Z.
Agentúra Public International predáva reklamný priestor v 34 regionálnych týždenníkoch SR. Náklad siete je takmer 300 000 výtlačkov denne. Vysoká čítanosť týždenníkov. Komplexné služby agentúry. Problémy regiónov. Inzertná sieť.