Výdavky na reklamu v médiách prekročili 1,1 miliardy Sk - Lechnický, Milan
Výsledky prieskumu spoločnosti A-Connect Praha o výdavkoch na reklamu v r. 1995 podľa skupín produktov (potraviny, drogistický tovar, financie atď.) a podľa médií. Celkové výdavky na reklamu.