Potravinový kódex SR - Haščík, Ján
Spracovávanie vykonávacieho predpisu Potravinárskeho kódexu v nadväznosti na tvorbu zákona o potravinách. Potravinový kódex širšie rozpracúva rámcové kritériá zákona a bližšie popisuje požiadavky na jednotlivé výrobky, resp. výrobkové skupiny. Príloha 1: Zoznam kapitol Potravinového kódexu SR. Príloha 2: Potravinový kódex SR. (osnova).