Požiadavka výrobcov: Väčšiu pružnosť pri schvaľovaní výrobkov - Dúbravický, J.
Uplatňovanie moderných technických a technologických prístupov pri zabezpečovaní účinných hygienických podmienok a legislatívnych noriem vo firme L. Kabát, s.r.o. Názorný postup schvaľovania nového mäsového výrobku.