Pripravovaná legislatíva o potravinách - Rosinová, M.
Vývoj potravinárskej legislatívy, hlavné princípy pripravovaného zákona o potravinách vo väzbe na odporúčania, smernice a nariadenia Európskej únie. Právne predpisy v oblasti potravín rôznej právnej sily z rôzneho obdobia bez zjednocujúcej zákonnej úpravy. Koncepcia osnovy zákona o potravinách. Tvorba potravinového kódexu. Potravinový kódex a jeho vzťah k zákonu.